Basert på erfaringene vi har gjort oss i Asia ønsker vi å hjelpe flere virksomheter ut i disse markedene.

I de siste årene har våre løsninger fått stadig sterkere fotfeste i Asia, hvor vip24 er sentralt. Gjennom vårt datterselskap CXS International, er vi i dag tilstede blant annet i Malaysia, Singapore, India og Mexico.

Nå ønsker vi å hjelpe flere selskaper å ekspandere til disse markedene, spesielt i retning Asia.

For en måned siden åpnet vi derfor en helt ny hub hvor vi ønsker å samle startups, investorer, forretningsutviklere og etablert næringsliv under samme tak. Vi tror nemlig at magien skjer i brytningen mellom ulike kompetanseprofiler.

Gjennom vip24 vil vi kartlegge styrkene til hvert enkelt individ og sette sammen ulike kompetanseprofiler i team. Noen ganger vil en bedrift ha behov for en tallknuser, mens andre kanskje har behov for en kreativ ressurs.

Fra Kuala Lumpur til Drammen 

I forbindelse med åpningen fikk vi storfint besøk fra Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC). Det er et myndighetseid organ som er ansvarlig for å drive frem den digitale økonomien i Malaysia. Med seg på turen hadde de representanter fra to store investeringsfond og oljeselskapet Petronas som er blant de største selskapene i verden.

Gjennom et fire dagers tettpakket program fikk de treffe spennende norske startups, møte store offentlige aktører og myndigheter.

Besøket ble avsluttet med åpningen av CXS Digital Hub hvor nærmere 200 gjester kom for å dele kvelden med oss. Fra scenen fikk vi høre 15 spennende selskaper pitche sine ideer hvor premien var en reise til Malaysia senere i år.

I forbindelse med åpningen ble det også signert en intensjonsavtale med MDEC hvor de ønsker å samarbeide med oss for å finne og hjelpe aktuelle selskaper inn i Malaysia og resten av Sørøst-Asia.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Les mer i saken som sto publisert på Shifter:

Drammen vil bli «gateway» til Asia: Malaysiske investor-topper snuser på norsk tech

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Comments are closed.