Ny InFlow24 plattform lansert

Vi startet 2021 med å sette seil for en spennende reise med vår nye vip24 plattform, InFlow24!

"Vi har lagt bak oss en spennende og hektisk periode, med fullt fokus på å sikre at alle kunder og brukere fikk en god overgang til ny plattform", sier Lise Simensen, CEO i CXS Nordic. "Det passer sjelden å skulle gjøre så store omveltninger, men nå var tiden inne. Vi har med det sikret våre kunder og oss selv en ny plattform med tidsriktig og moderne arkitektur. Det gir oss større fleksibilitet for å kunne befeste vår posisjon som beste leverandør i Norge på soft skills.

Vi er stolt over den nye løsningen, en stor og viktig investering for selskapet, og jeg setter stor pris på alle de gode tilbakemeldinger vi allerede har fått." oppsummerer den alltid sprudlende Lise.

"Den nye plattformen har en forbedret støtte for GDPR knyttet til lagring og behandling av personopplysninger og andre brukerdata" poengterer Lise, "hvor brukerne oppretter og eier sin egen brukerkonto i systemet, som da kan følge dem på deres livslange læringsreise." Hun forteller videre at dette grepet har vært helt nødvendig å ta, og gjør InFlow24 helt spesiell sammenlignet med andre løsninger i samme segment.
"Forespørsler om deling av profil må aksepteres av brukeren før andre kan få innsyn i dennes data. Brukeren kan når som helst stoppe delinger av sin profil eller slette sin brukerkonto. Endelig er eierskap til data plassert der det hører hjemme" avslutter en smilende Lise.

Den nye InFlow24 plattformen har universell utforming og profilering kan gjennomføres på mobil, nettbrett eller PC.

InFlow24 plattformen er en løsning som består av to grensesnitt;

@me for kandidater og ansatte som skal gjennomføre profilering

@work for oppfølging av kandidater og ansatte

@me
All profilering og bevarelser gjøres i @me. Før første gangs pålogging aksepterer brukeren Retningslinjer for personvern og Brukeravtale ved oppretting av sin brukerkonto. Brukeren besvarer deretter noen spørsmål knyttet til «Om meg» (ikke obligatorisk). Svarene i «Om meg» kan senere bli benyttet til anonym aggregert statistikk og analyse.

vip24Interesseprofilen (oppdatert versjon) og vip24Preferanseprofilen er tildeles automatisk til alle brukere. Veileder kan ved behov tildele andre vip24profiler til sine kandidater. Egen CV kan også fylles ut. Målet er å reflekter over egne ressurser og synliggjøre disse styrkene i CV sin seksjon for "ferdigheter”.

@work
Brukere med rolle som kundeadministrator, TTT, sertifisert veileder, trainee, leder og HR får tilgang til @work. @work har i funksjonalitet for utsending av invitasjoner, tildeling av vip24profiler, søk og filtrering av kandidater for videre oppfølging.

Videre utvikling av ny plattform
Vi vil kontinuerlig oppdatere plattformen med ønsket funksjonalitet frem mot sommeren, og vil hele tiden jobbe for å sikre at våre kunder får en tjeneste med god nytteverdi.  


Velkommen til å utforske vår nettside, og vi står alltid klar for å vise deg InFlow24 - det er bare å ta kontakt!