Det er med stor glede vi inviterer dere til årets vip24-begivenhet og vi lover to dager fylt med spennende nyheter, workshops og foredrag.

Nå nærmer det seg den årlige erfaringskonferansen som samler både nye og erfarne kunder av vip24 innen flere ulike sektorer. Målet med konferansen er å gi påfyll av ny kunnskap og dele erfaringer om hvordan man bruker vip24

Tradisjonen tro har vi leid lokaler på Union Scene i Drammen og det blir påfølgende middag på kvelden. I år kan du velge mellom en rekke foredrag og workshops etter ditt ønske. Nytt av året er at disse er markert etter ulik grad av kompleksitet, og du står helt fritt til å velge hva du vil delta på. Du finner hele oversikten nederst på siden.

Hvis du bestiller innen 15. oktober vil du få rabattert pris. Vi tilbyr også gode grupperabatter for selskaper som melder på seks eller flere ansatte.

Pris for konferansen ved bestilling innen 15 oktober:

2100,- pr person.

1900,- pr person for grupper på seks eller flere ansatte.

Meld deg på her: 

Middag kveld: 795,- pr. person.


Pris for konferanse ved bestilling etter 15. oktober:

2350,- pr person.

2150,-  pr person for grupper på seks eller flere ansatte.


Valgfrie workshops og foredrag under konferansen

 

Foredrag: Karrierekompetanse – den viktigste ferdigheten

Arbeidsmarkedet er i full endring og det å ta ansvar for egen karriere vil være en avgjørende faktor for å gjøre seg relevant for fremtiden. Foredraget viser hvorfor karriereferdigheter er en egen kompetanse og hva som ligger i begrepet. Foredraget vil bli holdt av en foredragsholder som har erfaring med å arbeide praktisk med veisøkere/jobbsøkere og vil dele raust av sin erfaring med reelle case.

 

Foredrag: Presentasjon av masteroppgave på oppfølging av sykefravær og vip24

En av våre erfarne vip24veiledere har i år skrevet en masteroppgave om den sykmeldtes opplevelse av å motta karriereveiledning. I karriereveiledningsprosessen har vip24 og det salutogene perspektivet stått sentralt.  Vi viser veisøkers opplevelse av vip24hjulet som var med på å skape viktig bevegelse på vei tilbake til jobb. Siw deler sine funn med oss og viser hvordan hun jobbet med de sykmeldte i praksis. Målet er at de som arbeider med intern HR eller med sykefravær som konseptet får en god innsikt i salutogenese og gode prosesser for konkrete, varige resultater.

 

Foredrag: HR som det viktigste strategiske virkemidlet?

Vår påstand er at den digitale revolusjonen vi står midt oppe i vil gjøre HR til det viktigste strategiske virkemidlet fremover. Foredraget tar opp hvordan vip24 vil kunne gi styringsparametere som kan bidra til at en organisasjon får realisert sin visjon og sine mål. Vi ser på hvilke kompetanseområder og egenskaper som trendforskere regner som de viktigste ferdighetene i fremtiden og på hvordan vi kan bruke vip24-programmet til å analysere og evne å lykkes med dette arbeidet i en organisasjon.

 

Foredrag: vip24 i arbeid med talenter!

Hvordan jobbe med talenter i en organisasjon og sørge for at de presterer og forblir i øverste delen av helsetrappa? Vi ser på de ulike generasjoner i arbeidslivet og hva de motiveres av. Her skal vi leke oss litt med vip-24 programmet for å lage hypoteser om hvilke krav de ulike generasjonene stiller til arbeidsgiver. Du vil ikke få en fasit, men kanskje bli inspirert til å jobbe mer målrettet og aktivt med en målgruppe det ikke så ofte blir fokusert på.

 

Workshop: vip24 basic – En oppfriskning

En workshop for deg som er helt fersk i vip24 eller som trenger en oppfriskning av gamle kunster. Vi går igjennom overordnet teori for alle profilene og ser på hvordan du bedre kan la profilene gi solid støtte til hverandre. Vi bruker et reelt case og går igjennom dette trinn for trinn.

 

Workshop: Rekruttering og vip24

Workshopen starter med en presentasjon av et case hvor vi har benyttet vip24 inn i rekrutteringsprosessen. Deretter blir det praktisk øvelse på å dekode stillingsannonser og finne rett profil til rett stilling. Øvelsene vil foregå i grupper og noe i plenum.

 

Workshop: Praktisk gjennomføring av TeamMap

Vi gir et kort eksempel på hvordan du kan legge opp en teammap-prosess og kommer med noen tips og triks. Den største delen av workshopen vil være gruppearbeid med praktisk case-øvelse med TeamMap.

 

Workshop: Tilbakelesning av profil

En av våre veiledere gir en reell tilbakelesning på en profil i plenum. Denne workshopen passer fint dersom du er ny og litt utrygg på å tilbakelese kandidater. Ta med notatblokk og store ører! Tilbakelesningen vil deles i 3 deler (Interesseprofil, Preferanseprofil og korrelasjon)  med grupperefleksjon og plenumsspørsmål mellom hver del.

 

Workshop: Jobbmatch

Vi går raskt igjennom grunnleggende teori om jobbmatch og hvordan du kan dekode en stillingsannonse. Deretter blir det øvelse både på dekoding av stillingsannonse og gruppeøvelse for å matche rett profil til rett stilling.

 

Workshop: Korrelasjon Interesseprofilen og Preferanseprofilen

Teori på hvordan se sammenhengen i Interesseprofilen og Preferanseprofilen – hvorfor bruker vi begge? Vi viser deg også hvilke hjelpemidler du har for å bli bedre på å se korrelasjonen. Etter teori blir det praktisk trening på å se korrelasjon via case.

 

Workshop: Dypdykk i preferanseprofilen

Teoretisk påfyll rundt preferanseprofilen og den mentale verktøykassa. Vi viser også hvordan du kan jobbe styrkebasert på bakgrunn av preferanseprofilen. I tillegg gjør vi gruppevis erfaringsutveksling på bruksområder for preferanseprofilen, samt noen øvelser for å bli tryggere.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Comments are closed.